Managementul investitiilor

Servicii oferite

 Iti oferim SERVICII IMOBILIARE COMPLETE - totul in jurul REPREZENTARII EXCLUSIVE!

Reprezentarea Imobiliara Exclusiva presupune existenta unui contract de reprezentare dat de catre vanzator sau cumparator unui consultant imobiliar in cadrul procesului de tranzactionare.

S-a dovedit ca de peste o suta de ani acest mod de lucru functioneaza in America de Nord, iar multe alte tari din Europa au inceput sa adopte Reprezentarea Exclusiva pentru ca este modul cel mai corect si etic in care putem cu adevarat reprezenta interesele vanzatorului sau cumparatorului, iar serviciile noastre sunt exclusiv dedicate unei anumite tranzactii.

Relatia exclusiva cu un consultant imobiliar este asemanatoare cu cea de natura juridica. Asa cum niciun avocat nu poate reprezenta ambele parti intr-un proces, nici un consultant imobiliar nu poate sustine simultan atat interesele vanzatorului, cat si pe cele ale cumparatorului.

Relatia dintre consultant si vanzator sau cumparator trebuie sa se bazeze pe incredere, iar aceasta se construieste prin felul in care consultantul se ocupa de proprietate si de tranzactia in sine.

Beneficii ale reprezentarii exclusive la vanzarea unei proprietati:

I. Consultantul va fi platit doar pentru rezultate si doar în perioada contractuala.

II. Stabilirea pretului corect de listare, marja de negociere si pretul final de vanzare.

III. Realizarea unei sedinte foto si video cu echipamente profesionale ce vor reusi sa scoata in evidentă calitatile proprietatii.

IV. Planul de marketing si promovarea proprietatii - promovarea va avea loc atat online (portaluri imobiliare, web-site agentie, canale social media), cât și offline (bannere, flyere, open-house).

V. Comision 0% pentru cumparator - cand comisionul este 0% pentru cumparator, rata de conversie din simplu client in potential cumparator creste cu peste 70%.

VI. Trierea cumparatorilor si procesul de vizitare a proprietatii - consultantul reprezentant va selecta doar clientii potriviti si pregatiti printr-o serie de intrebari esentiale in procesul de precalificare.

VII. Colaborare deschisa cu agentiile imobiliare partenere - in acest fel, proprietarul este scutit de producerea unui haos în listarea ofertei, a celui mai bun pret si multiplicarea anuntului sub diferite forme de a atrage un cumparator.       

VIII. Suport tehnic, juridic si directionarea procesului de vanzare catre succes – consultantul imobiliar te va reprezenta in relația si negocierea cu cumparatorul, in relatia cu notarul, cu bancile, cu institutiile administrative si terte persoane ce sunt implicate in procesul de vanzare.

IX. Informarea periodica cu statistici asupra campaniilor si feedback-ul clientilor.

 

             ECHIPA PROXIMA IMOBILIARE lucrează in sistemul de REPREZENTARE EXCLUSIVA si te poate reprezenta si pe tine cu SUCCES!

 

Abonare newsletter.

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai exclusive anunturi imobiliare din Mioveni.

© 2022 | Proxima Imobiliare | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Mioveni | Termeni si conditii | Despre cookies